Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2008 00:09 - Има ли размерът значение, всъщност…
Автор: dqvolsko96angel4e Категория: Забавление   
Прочетен: 1533 Коментари: 2 Гласове:
0



imageЕдно автентично, малко цинично, но пък обективно женско проучване.

При всичките ни притеснения на нас, жените, по отношение на телата ни, лесно може да забравим, че и мъжете, също така, си имат своите (меко казано) притеснения. По-конкретно става въпрос за това, дали една определена част от тялото им не е твърде малка. Оправдани ли са страховете им и доколко размерът има значение за нас, жените, е темата на настоящото “проучване”.
Когато става въпрос за размер и естетика, рядко ще срещнете мъж, който иска честна оценка на анатомията си. И въпреки това, много жени са чували въпроса: “Какво мислиш за члена ми?”
Този въпрос със сигурност може да смути след-актовата ви унесеност, а отговорът може да се окаже тест по хладнокръвно лъгане в упор. Истинската изненада на този въпрос обаче е голата уязвимост, която той разкрива – точно както женското: “Тази рокля не ме ли прави дебела?”

Веднъж “въпросът” ми беше зададен от мъж, чийто пенис беше по-малък, отколкото би ми се искало, но бях много силно привлечена от него, а генерираното електричество помежду ни можеше да поддържа цялото нощно осветление в София (плюс светещите реклами) и твърде вероятно би издържало и лампите на новогодишната украса в целия град. Та, в този момент на голата истина, мисля, започнах да го харесвам още повече, просто заради факта, че ми позволи да надникна в неговите човешко-мъжки страхове. И му отговорих, при това доста искрено: “Страхотен е!”.

Когато става въпрос за сексуални комплекси, жените определено губят по точки. При всички уверения на сексолози, психолози, уролози, бивши и настоящи гаджета, че не размера на “самолета” има значение, а начина, по който е пилотиран, мъжете все така не спират да си ги “мерят” и да се чудят: “Абе, аджеба, има ли размерът значение?”.

Е, ето го и отговора, момичета: ДА! Размерът има значение. Но не поради причините, за които си мислят мъжете.

Прекалено големият
“Толкова преувеличаваме ролята на размера, че като резултат, очите на жените са станали по-големи от вагините им”, се изказа малко цинично, но пък директно продавачка в столичен секс-шоп. “Общото мнение е, че по-големият се усеща по-добре”, казва още тя и добавя, че често по-късно се оказва, че това не е съвсем така. По-големите се нуждаят от повече “смазка”, получава се по-голямо триене, а това може да доведе до протъркване. Дори и контракциите при оргазъм може да са по-слаби.
Разбира се, същото важи и за не-силиконовите пениси. Докато много жени може в началото да се възхитят на грандиозната гледка, следващата реакция често е: “Ааах, горко ми…”.

Моя приятелка имаше гадже с голям и дебел член и се оплакваше, че това е проблем. Тя ми е споделяла, че е болезнено и че наистина трябва подготовка – и физическа и психическа – за да се справиш с нещо толкова голямо. И че често си е измисляла извинения, за да не прави секс.
Явно нещото, което мъжете не отчитат, когато си мечтаят за някой и друг сантиметър отгоре е, че големият пенис всъщност може да откаже жената да си има работа изобщо с тоя “чеп”.
Шегата настрана, но размерът XL наистина може да причини вагинална травма, дори с кървене. Освен това, по време на секс, той се блъска в шийката на матката, причинявайки болка. За да изпитате удоволствие от секса с добре-надарен екземпляр, е нужно много допълнително овлажняване, търпение и експериментиране с пози.

Значи: по-малък – по-добре?
Докато големият член носи авторитет на притежателя си, въпреки че може да създаде проблеми, то малките са обект на безчет анекдоти.

Моя приятелка ми разказа история за един “пич”, с когото излизала. Та значи, той бил голям самохвалко – разказал й за всичко, което той бил постигнал, нещата, които той притежавал, парите, които той направил… И когато накрая тя си легнала с него, разбрала какво “избива”… Още се смея на коментара й: “Никога не съм си мислила, че има размер “petite” и при “пишките”. Спах с него втори път, само за да ГО видя още веднъж”.
Малко гадничко, ама толкова весело, че не се удържах да го споделя.

Аз също преживях подобна изненада - той беше наистина голям мъж, съвсем буквално и отвсякъде. Освен “там”.
Тогава разбрах, че няма начин да определиш размера на “онази работа” по размера на краката, ръцете, врата, шкембето, носа или каквото и голямо друго нещо да има той…

Разбира се, малкият размер не е сигнал за отбой. Може да помислите за разни варианти за компенсация на недостига. Освен това, дайте шанс на човека да покаже уменията си, които може да ви изненадат!
Сещам се за историята на една дама, която беше споделила в някакъв форум, че единствения оргазъм в живота й е бил благодарение на един маестро с малка цигулчица…

Така че, момичета, когато стане въпрос за размера, важното не е колко голям е той или колко тясна сте вие, а какво правите заедно с това, с което разполагате и изобщо - как се чувствате, когато сте заедно.

А пък и както мъдро казва един мой приятел: “Всичко над 8 см. си е чиста проба женска лакомия!”

via: tia.bg image




Гласувай:
0



1. fenris - аз бях
17.07.2008 15:38
чувал за над 12 сантиметра!:)
цитирай
2. dqvolsko96angel4e - ...
16.09.2008 12:58
а аз бях виждала ;))))))))... но къде ли!?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dqvolsko96angel4e
Категория: Забавление
Прочетен: 626134
Постинги: 46
Коментари: 394
Гласове: 544
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930